1. Ko sve može da se prijavi?
Na konkurs mogu da se prijave svi mladi koji smatraju da imaju neki talenat, starosti od 16-26 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa. Ako imaš ispod 18 godina za učešće u konkursu ti je potrebna saglasnost roditelja ili osobe koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se stara o tebi i koja te zastupa. U tom slučaju je potrebno da uneseš e-mail roditelja ili staratelja, sa kog će ti onda roditelj ili staratelj vrlo jednostavno dati saglasnost. Rok za slanje ove saglasnosti iznosi 48 sati. Ukoliko saglasnost ne stigne u definisanom roku svi uneti podaci za prijavu će biti obrisani.
2. Mogu li se prijaviti više puta?
Učesnik može da pošalje samo jednu prijavu tj. u konkursu može da se bori za nagradu (stipendiju) samo prijava koju je Učesnik prvu poslao ukoliko isti pošalje više od jedne prijave. Svako korišćenje lažnih glasova ili dvostrukih i lažnih prijava ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionisaće se eliminacijom Učesnika iz Konkursa.
3. Da li je stipendija namenjena samo za studiranje/školovanje u Srbiji ili se mogu prijaviti studenti/učenici koji studiraju ili planiraju studirati/ići na razmenu u inostranstvo?
Stipendija je namenjena mladim talentima pa njena upotreba nije ograničena. Dobitnici nagradnog konkursa imaju pravo da iskoriste stipendiju za razvoj svog talenta i izvan Srbije.
4. Mogu li se prijaviti ako već primam neku drugu vrstu stipendije?
Osvajanje stipendije u našem nagradnom konkursu ne zavisi od toga prima li Učesnik drugu vrstu stipendije.
5. Do kad traje prijavljivanje?
Prijava na nagradni konkurs je moguća do 27.4.2019. 23:59h. Prijave pristigle nakon ovog termina neće se uzeti u razmatranje. Imaš dovoljno vremena. Kreni sada!
6. Kako da snimim video?
Video zapis možeš da snimiš svojim mobilnim telefonom, ili bilo kojim uređajem koji podržava AVI I MPEG format. Pokušaj da u video upakuješ sve što te preporučuje za osvajanje nagrade, i ne zaboravi da navedeš svrhu za koju bi osvojena suma bila iskorišćena. Preporučeno vreme trajanja videa je oko 2 min. U video materijalima se ne sme koristi nepristojan sadržaj, sadržaj koji bi nekog uvredio, kao i isticanje različitih brendova. Samo video prijave adekvatne sadržine će biti uzete u razmatranje za dalje učešće u konkursu. Administrator sajta ti u roku od 96h od prijema prijave šalje obaveštenje da li je materijal odobren za upload i učešće. Pogledaj TUTORIJAL koji smo pripremili i saznaj kako da upakuješ svoju priču.
7. Koliko maksimalno mb može imati video?
Video format kojim u kojem se učesnici predstavljaju može imati do 500 mb.
8. Gde sve mogu da se prijavim?
Prijava se obavlja isključivo preko website www.nescafe3in1generacija.com u odeljku prijava. Na sajtu se nalazi jednostavan online formular koji popunjavaš ličnim podacima i gde uploaduješ video. Tu je i video tutorijal u kome je objašnjeno kako da pripremiš svoj video za upload. Nakon što popuniš online polje ličnim podacima, možeš da uploaduješ video i da klikneš na dugme prijavi. Lako je, zar ne?
9. Koje informacije treba da dam?
Informacije koje su potrebne da bi online prijavni formular bio kompletan su: ime, prezime, uzrast, e-mail adresa, e-mail adresa roditelja/staratelja ako nisi punoletan/a, i naravno video u kome pokazuješ svoj talenat. Uz informacije potrebno je da se saglasiš sa pravilima učešća i dozvoliš nam upotrebu svog materijala. Proces je jednostavan, pogledaj pravila gde te čekaju svi detalji konkursa.
10. Kako da glasam?
Glasanje se odvija preko internet stranice www.nescafe3in1generacija.com po principu jedan glas sa jednog Facebook profila. Glasanje publike je moguće u periodu od 1.5.2019. 00:00h do 1.6.2019. 23:59h.
11. Koji su tačno kriterijumi za ocenjivanje videa? Po čemu je stručan žiri?
Naš žiri će odabrati minimum 10 dobitnika od 31 videa sa najveći brojem glasova javnosti. Kriterijumi za izbor će biti kvalitet prijave – „kvalitet talenta“ i cilj upotrebe stipendije. Želimo da stipendije odu u prave ruke – onima kojima su najpotrebnije i koji svojim trudom i talentima to zaslužuju. Žiri je sačinjen od predstavnika kompanije Nestlé i predstavnika 4 različite agencije koji su bili uključeni u kreiranje koncepta i realizaciju kampanje, a članovi žirija imaju bogato višegodišnje iskustvo u kreiranju i analiziranju kreativnih kampanja.
12. Koga kontaktirati u slučaju tehničkih poteškoća prilikom prijave ili bilo kakvih drugih nedoumica?
Za sve detalje i dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem besplatnog info telefona za potrošače 0800 000 100 svakog radnog dana od 8.30 - 16.30h ili putem e-mail adrese info@rs.nestle.com.